Van egy
hasznos tipped?

5 + 1 ok, amiért érdemes ebike-ra váltani

A biciklizés kétségtelenül az egyik legjobb hobbisport és legpraktikusabb közlekedési eszköz. Az állandó tekerés ugyanakkor megterhelő tud lenni, pláne hegymenetben, vagy idősebb korban.  Erre a problémára nyújt hatékony megoldást egy pedelec, vagy egy ebike. Lássuk, milyen okok szólnak az elektromos kerékpárok mellett!

Keret 5 + 1 ok, amiért érdemes ebike-ra váltani
  1. Mert megizzadás nélkül érhetsz be a munkahelyedre

Vagy az iskolába. Egyre többen választják a kétkerekűeket a napi ingázáshoz, de lássuk be: csatakosan, izzadtan megérkezni és beülni a kollégák, padtársak mellé senkinek sem nagy élmény. Egy ebike-kal nem vernek majd a vizek tekerés után!

  1. Mert a legnagyobb emelkedők sem okoznak majd gondot

A biciklisek rémálma a hegymenet, hacsak nem a Tour de France-ról beszélünk. A városi vagy túrakerékpározás során azonban a legkisebb emelkedő is Mount Everestnek hathat, amit kínok kínjával lehet csak megmászni. Egy pedeleccel? Csak simán felgurulsz!

  1. Mert az ebike segít fittnek maradni

Akármilyen meglepő, a tanulmányok azt mutatják, hogy az ebike-ok és pedelecek hatékonyabb edzésformát jelentenek, mint hagyományos társaik. Ennek oka, hogy sokkal többet fogod használni, mint régi cangádat, emiatt pedig - elektromos rásegítés ide vagy oda - többet is tekersz majd. Több pedálozás, több ledobott felesleges kiló.

  1. Mert sokkal könnyebb vele cipekedni

Sokan használják kerékpárjukat bevásárláshoz is, márpedig egy súlyos bevásárlótáskával máris nem olyan nagy élmény a tekerés. Az ebike-oknak meg se kottyan három kiló kenyér és négy liter tej, te viszont villámgyorsan, cipekedés nélkül megfordulhatsz a boltból.

  1. Mert egy pedelec a spórolásban is segít

Az elektromos biciklik ára évről évre csökken, így ma már egyáltalán nem számítanak luxuscikknek. Fenntartási költségük minimális, így lényegesen olcsóbb alternatívát jelentenek munkába járáshoz, mint egy autó vagy akár a tömegközlekedés.

+1 Mert jó móka

Igen, ez is egy fontos szempont! Az ebike-ok és pedelecek semmihez sem fogható élményt kínálnak, és aki egyszer kipróbálta, örökre a rabja marad!

Weboldal címe: https://www.ambringa.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KERÉKPÁR, KONDIGÉP, SPORTSZER TIPPEK

Minden, amit tudnod kell az ebike-okról

Minden, amit tudnod kell az ebike-okról

Az elektromos motor és a hagyományos biciklifajták kombinációja, az elektromos bicikli egyre népszerűbb napjainkban. Ha biciklizni szeretnél, de könnyen elfáradsz, az ebike nagyszerű választás lehet.

Csepel női kerékpárok – ezekbe biztos elsőre beleszeretsz

Csepel női kerékpárok – ezekbe biztos elsőre beleszeretsz

Ha egy stílusos cangát vennél, ne keress tovább! A noikerekparok.hu webáruház elhozza neked a legtrendibb Csepel női kerékpárokat, amik méltán váltak vásárlóink kedvenceivé. Íme, pár indok, hogy miért éri meg ezt venned. Kedvcsináló a Csepel női kerékpárokhoz:

Az első biciklik kiválasztása

Az első biciklik kiválasztása

Az első bicikli kiválasztása az egész életet meghatározza. Ekkor dől el, hogy kisgyerekünk félni fog-e a kerékpározástól, vagy a cangázás megszállottja lesz. Válassz gyerek biciklit méretek szerint!

A jó öreg Camping kerékpár – 21. századi köntösben

A jó öreg Camping kerékpár – 21. századi köntösben

Beköszöntött a tavasz, ébredj a téli álomból! A városi lét mostantól nem lehet kifogás egy minden izmot megmozgató, jól eső fáradsággal eltöltő kerékpártúra megvalósítására.

Kerékpár webáruház – biciklik, kiegészítők, alkatrészek

Kerékpár webáruház – biciklik, kiegészítők, alkatrészek

Utána járunk, hogy milyen a jó kerékpár, mire figyeljünk oda a biciklivásárlás előtt/során. Körbe nézünk egy kicsit a kerékpár webshopok világában.  
Bukósisakot, kesztyűt fel; indulhat a bringa túra?